Щоб видалити свій акаунт у застосунку Vocal Image: ШІ тренер голосу, розробленому компанією Vocal Image OÜ, виконайте такі кроки:
- Відкрийте застосунок Vocal Image і перейдіть на вкладку «Профіль»
-
Натисніть «Налаштування» (значок шестерні) у верхній частині екрана
-
Натисніть кнопку «Видалити акаунт»
-
Натисніть «Видалити акаунт»
Зверніть увагу: цю дію неможливо скасувати — усі ваші дані та вміст у застосунку буде видалено.
Дані, що видаляються:
- Дані акаунта: інформація, яку користувач надав під час реєстрації, зокрема ім'я, ім'я користувача та адреса електронної пошти.
- Цілі тренувань, уподобання та аудіозаписи: інформація про вподобання й аудіозаписи користувача.
- Інформація про використання: дані про взаємодію та дії користувача в застосунку.
- Інформація про пристрій: зокрема ідентифікатор пристрою, IP-адреса, операційна система й тип браузера.
- Загальна інформація про місцезнаходження: потрібна, щоб надати правильну версію застосунку.
- Дані застосунку: відомості про взаємодію із застосунком, записані в журналах сервера.
Зверніть увагу: акаунт видаляється з наших баз даних і в застосунку, і на вебсайті. Це відбувається одразу й без можливості відновлення. Перш ніж підтвердити дію, переконайтеся, що справді хочете продовжити. Якщо виникнуть труднощі або додаткові запитання, зверніться по допомогу до нашої служби підтримки: support@vocalimage.app.